Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Ruteservice

Steinsprutskader er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere og frontruten må skiftes. Størrelse og plassering på steinsprutskaden avgjør om den kan fikses med en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes. Må ruten skiftes sørger vår ruteservice for stabilitet i bilglasset, noe som er svært viktig for bilens stivhet og passasjerenes sikkerhet. Frontruten er en bærende del av bilens karosseri, i tillegg til at den gir støtte når kollisjonsputer blåser seg opp. Det er derfor viktig at ruteskift skjer i henhold til fabrikkens standard med originale ruter og fabrikkgodkjent rutelim.  

 

Du betaler kr 01 for å reparere ruten når du har kasko eller delkasko
Enten frontruten kan repareres eller må byttes kan du bestille time for utbedring. Rutereparasjon bestiller du enkelt i Bilhold.

 


5090_ruteservice_detalj.jpg


Gode grunner til hvorfor du bør reparere steinsprutskaden med en gang:

→ Sikkerhet
Frontruten er viktig del av bilens konstruksjon, og en skadet frontrute utgjør risiko for din og andres sikkerhet. Skader i synsfeltet på frontruten kan forårsake farlige situasjoner for deg og andre trafikanter.

→ Spar penger
Har du kasko eller delkasko betaler du ingenting* for reparasjon av steinsprutskade - og du unngår at skaden forverres slik at du må skifte frontruten.

→ Spar tid
Steinsprutskader som kan repareres, er gjort på rundt 45 min.

→ Unngå mangel på EU-kontroll
Tydelige skader og steinsprut i synsfeltet på en frontrute vil føre til mangellapp ved EU-kontroll.

 

 

Jeg ønsker å bli kontaktet

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Les disse her.